FOR IMMEDIATE RELEASE: 01/04/2022

DSCC Releases 10 Predictions for the Display Industry in 2022
~下段部『2022年のFPD産業展望セミナー』(全8枠を即日配信!49,800円) のご案内もご覧ください~

Display Supply Chain Consultants (DSCC), the world’s leading firm focused solely on flat panel display industry insight, has released a complimentary white paper, 10 Predictions for the Display Industry in 2022”.

In 2022, DSCC’s 10 Predictions paper covers predictions on key topics in the display industry, including:

• LCD TV panel prices
  • OLED TV panel shipments
  • Samsung Display’s Quantum Display or QD OLED
  • US-China Trade War impact on the display supply chain
  • Apple’s AR/VR headset
  • Blue OLED emitter technology
  • LCD capacity expansions
  • Inflation in semiconductors and other display components
  • Display industry consolidation
  • OLED vs. MiniLED in IT applications

Interested clients can view the white paper here.

[好評販売中] DSCCの世界各国アナリスト陣が重要トピックス8選を解説した『2022年のFPD産業展望セミナー』の講演資料集 (動画付き) を即日納品!全ての演目を俯瞰分析できるアジア代表・田村喜男の補足解説 (1月収録の全5枠) 付きで、税込49,800円!

[演目1] The Past, Present and Future of the Display Market
Ross Young (米国), Co-Founder and CEO
英文38頁・英語動画33分間+田村喜男の日本語動画76分間 (1月7日収録)

[演目2] Global FPD Demand and Supply Outlook

田村喜男, 共同創業者・アジア代表
英文34頁・日本語動画75分間 (1月7日収録)

[演目3] The TV Market Post-Pandemic

Bob O’Brien (米国), Co-Founder, Principal Analyst
英文36頁・英語動画26分間

[演目4] Emerging Technologies: Outlook on MicroLED and AR/VR Display

Dr. Guillaume Chansin (英国), Director of Display Research
英文42頁・英語動画63分間

[演目5] Foldable and Rollable Market and Technology Outlook

田村喜男, 共同創業者・アジア代表
英文18頁・日本語動画47分間 (1月14日収録)

[演目6] Global FPD Equipment Market and Dynamics

Jayden Lee (韓国), Director of Display Equipment and Materials
英文34頁・Jayden Leeの日本語動画68分間 (1月14日収録)

[演目7] Chinese OLED Makers' 2022 Business Plan and Strategy

Rita Li (中国), Director of Display Research
英文20頁・英語動画23分間

[演目8] MiniLED Market Potential and Expansion Outlook

Leo Liu (台湾), Director of Display Research
英文28頁・英語動画約33分間+田村喜男の日本語動画40分間 (1月24日収録)

[付録枠] 田村喜男の視点「2022年FPD産業の注目点」

聞き手:電子デバイス産業新聞 特別編集委員 津村明宏氏
日本語動画52分間 (1月21日収録)

品名:DSCC 2022年のFPD産業展望セミナー

収録:2021年12月3日 (DSCC Korea主催セミナー向け) +1月に田村喜男が補足解説

構成:以下ファイル集を即日納品できます
   資料:英文パワーポイント8枠
   動画:英語版6枠+日本語版5枠+対談版1枠

閲覧権:ご登録者様のご所属企業・団体様内にて共有可能 ※グループ会社様を除きます

価格:45,273円 (税込49,800円)

支払:納品後に請求書を発行します。お支払い時期のご相談に応じます (4月ご入金など)
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー

ご購入・お問い合わせ:

以下のご所属情報をご明記の上、メールでお申し込みください
原則として当日中に、遅くとも翌朝にはご案内を差し上げます

【件 名】「セミナー購入」「セミナー申し込み」「セミナー質問」など、短文で結構です
 【会社名】
 【部署名】
 【役 職】
 【お名前】

◆メール送信先◆ info@displaysupplychain.co.jp

※パワーポイント講演資料&執筆アナリスト陣の解説動画に加えて、アジア代表・田村喜男の補足解説動画を即日納品します!